Dvoje privedenih

Ubojstvo u Zenici: Žena ubijena nožem u predgrađu, pa tijelo prebačeno u grad

Vijesti / Crna Kronika | 04. 04. 2016. u 09:40 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četrdesetšestogodišnja Fuada Mahmić iz Plahovića kod Zenice ubijena je, najvjerojatnije, zbog neuzvraćene ljubavi, a među osumnjičenim za njeno ubojstvo se nalazi i muškarac koji je s njom bio u vezi, saznaje Zenicablog.

Monstruozan zločin se dogodio u samom selu Plahovići kod Zenice, gdje je Fuada u nedjelju ubijena. Njeno tijelo je potom, vezanih ruku i nogu, dovezeno i bačeno blizu obale rijeke Bosne, između naselja Kanal i Blatuša u Zenici, saznaje Zenicablog.

46-godišnja žena je, pokazali su tragovi, ubijena nožem. Uhićeni su muškarci inicijala M.M. i O.T., a u policiji su za sada oprezni oko toga tko je počinitelj ubojstva, a tko pomagač. Također, kako saznaje Zenicablog, za umiješanost u smrt ove Zeničanke se sumnjiči još najmanje jedna osoba, za kojom traga policija.

Dvojica sinoć uhićenih će tijekom dana biti predati u Tužiteljstvo, ali se ne precizira za koje kazneno djelo.

Od izvora među istražiteljima saznaje se da su ubijenoj bile zamotane ruke, noge, lice, a nema infomacija da li je prije ubojstva bila mučena.

Službeno priopćenje MUP-a ZDŽ:
"Dana 03.04.2016. godine, u dežurnu službu Policijske stanice Centar u Zenici je prijavljen pronalazak beživotnog tijela na lijevoj strani rijeke Bosne, ispod željezničkog mosta, u mjestu Blatuša, Grad Zenica. Odmah nakon zaprimljene dojave na navedeni lokalitet su upućeni policijski službenici koji su osigurali mjesto događaja do dolaska očevidne ekipe.

O događaju je odmah obavješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije, koji je zajedno sa očevidnom ekipom Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije izašao na lice mjesta i rukovodio očevidnim radnjama.

Po nalogu dežurnog tužitelja beživotno tijelo je prevezeno u prosekturu Kantonalne bolnice Zenica, gdje će biti izvršena obdukcija istog, kako bi se utvrdili uzroci i okolnosti pod kojim je nastupila smrt osobe.

Tijekom nedjelje, na području Zenice, od strane policijskih timova dvije osobe su lišene slobode, koje se dovode u vezu sa izvršenjem navedenog kaznenog djela i nad kojim je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada, dok se nastavljaju aktivnosti policijskih službenika na prikupljanju dokaza i dokumentiranju kaznenog djela.

Istog dana, u 18 sati, službenici Sektora kriminalističke policije su utvrdili identitet osobe, te je tom prilikom potvrđeno da se radi o ženskoj osobi, inicijala M.F., rođenoj 1970. godine, iz Zenice.

Službenici Sektora kriminalističke policije nastavljaju sa aktivnostima iz svoje nadležnosti, u skladu sa nalozima i uputama nadležnog tužitelja, u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojim je nastupila smrt osobe, te dokumentiranja izvršenog kaznenog djela", navodi se iz MUP-a ZDŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close