Istraga

Ubojstvo u Splitu: Od ozljeda podlegla 22-godišnjakinja

Vijesti / Crna Kronika | 29. 11. 2016. u 00:39 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Splitu novo ubojstvo. Uponedjeljak je iza 23 sata u splitski KBC dovedena 22-godišnjakinja sa prostrijelnom ranom prsa. Za desetak minuta podlegla je ozljedama.

U bolnicu ju je doveo mladić, koji je bio u dosta teškom stanju. Policija ga je privela te ga ispituju. Do jutra bi se trebale razjasniti okolnosti događaja, prenosi Index.

Za sada nije najjasnije što se dogodilo. Prema jednoj verziji, mladić je djevojku slučajno ustrijelio dok joj je pokazivao pištolj. Policija će ispitati je li možda došlo i do kakvog sukoba prije ispaljivanja fatalnog hica.

Pred zgradom u Slavonskoj 17 sinoć su novinari Indexa malo iza ponoći zatekli policijsko vozilo. Na očevidu je bio i zamjenik županijskog državnog odvjetnika Žarko Štrbac koji je s policijom pregledao stan, te će pokušati utvrditi što se zapravo dogodilo.

U Splitu je prošlog vikenda na Zapadnoj obali brutalno ubijen 18-godišnji Goran Vidić. Nož u prsa mu je zabio vršnjak Karlo Gustav Krivec. U bijegu mu je pomogao prijatelj, no policija ih je obojicu ubrzo pronašla i privela.

Kopirati
Drag cursor here to close