Opasan i naoružan

Ubojstvo u Konjicu snimile kamere

Policija je potvrdila da je ubojica Edin Gačić, koji je još uvijek je u bijegu. Kako su nam rekli inspektori koji rade na slučaju, opasan je i naoružan.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 02. 2019. u 12:20 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ubojica je zasposlenika prodavaonice upucao iz pištolja te ga potom izbo nožem. Sve je zabilježeno i nadzornim kamerama'', rekao je za Bljesak.info dežurni tužitelj, koji provodi istragu ubojstva koje se dogodilo jutros u mjestu Podostrožac kod Konjica.Policija je potvrdila da je ubojica Edin Gačić, koji je još uvijek je u bijegu. Kako su nam rekli inspektori koji rade na slučaju, opasan je i naoružan.

U potjeru za bjeguncem uključeni su i specijalci MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Podsjećamo, Gačić nekoliko mjeseci po završetku rata u BiH ubio suborca iz odreda El mudžahid Ismeta Gunića. Osuđen je na osam godina zatvora, a kada je izdržao više od dvije trećine kazne, Gačić je stekao pravo na slobodne dopuste iz Kaznenopopravnog zavoda Zenica. Nakon što je pušten na slobodan vikend, Gačić je 25. kolovoza 2002. godine otišao do stana svoje majke u Zenici i u nju hladnokrvno ispalio dva hica.

Foto: Bljesak.info / Očevid u prodavaonici

Policija je ubojicu uhitila nekoliko dana kasnije, a Kantonalni sud ga je u veljači 2003. osudio na jedinstvenu kaznu od 20 godina dugotrajnog zatvora.

Foto: Bljesak.info / U potragu su se uključili i specijalci
Kopirati
Drag cursor here to close