Sačekuša

Ubojstvo u Istočnom Sarajevu

Zasad nepoznata osoba je, oko 23.05 sati, u Karađorđevoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu, upotrebom vatrenog oružja nanijela teške tjelesne ozljede Ostojiću...
Vijesti / Crna Kronika | 02. 01. 2019. u 10:49 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija Republike Srpske traga za osobom koja je sinoć u Istočnom Novom Sarajevu ubila Miloša Ostojića (1989.) iz Istočnog Sarajeva.

Zasad nepoznata osoba je, oko 23.05 sati, u Karađorđevoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu, upotrebom vatrenog oružja nanijela teške tjelesne ozljede Ostojiću, od kojh je nedugo zatim preminuo u bolnici u Istočnom Sarajevu.

''Policijski službenici Uprave za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, u suradnji s Policijskom upravom Istočno Sarajevo, a pod nadzorom tužitelja Republičkog javnog tužiteljstva, poduzimaju operativne i istražne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti i utvrđivanju identiteta osobe koja je sinoć u Istočnom Sarajevu izvršila ovo krivično djelo teško ubojstvo'', priopćili su iz MUPRS-a.

Članovi Ostojićeve obitelji su vlasnici nekoliko firmi, a mediji u RS su javili, pozivajući se na neslužbene navode, da je Ostojić ubijen ispred lokala "Sparta" u tzv. sačekuši.

Kopirati
Drag cursor here to close