Stravičan slučaj

Ubojstvo kod Doboja: Kći privedena pod sumnjom da je pomagala u ubojstvu oca

Vijesti / Crna Kronika | 01. 02. 2024. u 11:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Šokantan obrt dogodio se u istrazi ubistva Saše Kulišića, čija je 14-godišnja kćerka privedena, a potom i pritvorena zbog sumnje da je pomagala zločin'', objavila je Alternativna televizija.

Radi se o starijoj od dvije kćerke koje je Kulišić imao s osumnjičenom suprugom Andreom Kajganić (32), koja se tereti da je zajedno sa ljubavnikom Draženom Lazarevićem (19) isplanirala i svirepo ubila muža.

Iz policije je ranije priopćeno da je Kulišić prije ubojstva bio omamljivan lijekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je kćerka upravo u tome sudjelovala. Ona je zbog toga uhićena u srijedu navečer i sud joj je odredio pritvor.

Kulišićevo tijelo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan konopcem i selotejp trakom. Kako je rekao načelnik PU Doboj Slobodan Radinković kao izravna izvršiteljica ubojstva osumnjičena je njegova supruga Andrea, dok se Lazarević tereti za suučesništvo i pomaganje zločina.

Policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano. Navodno je Kulišić, nakon što je omamljen lijekovima napadnut u krevetu. Sumnja se da je u svojoj kući vezan i ubačen u automobil kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem. Smrtonosne ozljede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.

Da je zločin bio planiran potvrđuje i to da su Andrea i Dražen u Banja Luci iznajmili automobil i stan na dan. Tu su dovezli Andrein automobil, da bi se u Doboj vratili iznajmljenim vozilom. I u Doboju su unajmili drugo vozilo. Nakon ubojstva ponovo su otišli za Banja Luku i vratili iznajmljeno vozilo. Dražen je uhićen u Doboju, a Andrea je locirana i uhićena u iznajmljenom stanu u Banja Luci.

Kopirati
Drag cursor here to close