Istražne radnje

Ubojstvo kod Banja Luke: 41-godišnjak mrtav, ubojica uhićen

Vijesti / Crna Kronika | 02. 06. 2017. u 11:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je uhitila muškarca čiji su inicijali D.C. (59) iz Kotor Varoša koji je u mjestu Šiprage iz pištolja ubio 41-godišnjaka, priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

D.C. je osumnjičen da je u četvrtak u 21:40 sati ispred ugostiteljskog objekta iz pištolja pucao prema 41-godišnjaku, koji je od zadobivenih ozljeda preminuo u Domu zdravlja Kotor Varoš.

Osumnjičeni je nedugo zatim identificiran i uhićen, a pronađen je i pištolj kojim je izvršeno kazneno djelo i koji će poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Policijski službenici Policijske stanice Kotor Varoš će tijekom dana provesti D.C. u Okružno javno tužiteljstvo Banja Luka, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu 'Teško ubojstvo', piše Srna.

Dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka izvršio je očevid zajedno sa policijskim službenicima Policijske postaje Kotor Varoš i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Banja Luka.

Sa lica mjesta izuzeti su tragovi i predmeti koji će biti poslati na vještačenje s ciljem dokazivanja izvršenog kaznenog djela, dok će u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske biti izvršena obdukcija žrtve.

Kopirati
Drag cursor here to close