Obračun u Splitu

Ubojičin videoblog: Tu sam ja i Bog. Nema nikoga više.

Upucani Marko Bekavac je vodio videoblog u kojemu je pričao o svom životu u zatvorima, popravnim domovina, ubojstvu ..
Vijesti / Crna Kronika | 03. 05. 2018. u 16:13 Bljesak.info
Krvave stranice života Markusa Maksimusa!

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ja sam Marko Bekavac i razlog mog javljanja je mala priča, mali slijed svega onoga što sam napravio, što se zadesilo i evo ovo danas, danas više nisam sam. Tu sam ja i Bog. Nema nikoga više. Jedino me on voli, on mi oprašta i zaboravlja, a drugi neka osuđuju. Jedino on može da mi sudi i da mi presudi. Moje novo ime je Markus Maksimus, a razlog ovog javljanja je promocija knjige o životu Marka Bekavca Markusa Maksimusa. Imam 27 godina, devet godina sam proveo zatvoren, od popravnog doma do zatvora, psihijatrije i nešto kratko i u komuni'', govori u svom videoblogu Marko Bekavac (27), mladić iz Splita u kojeg je u utorak u kafiću pucao Ivan Giljanović (36)

24sata.hr piše kako Bekavac ima četiri prostrijelne rane, na desnoj butini i arteriji desne noge, lijevom bedru te podlaktici lijeve ruke. 

 

Max u kvartu i Živi vječno!!!!Hajduk

A post shared by Marko Bekavac (@markus_maksimus) on

U srijedu popodne splitska policija na svojim je stranicama i službeno objavila fotografiju Giljanovića te da ga traže zbog pokušaja ubojstva. Obojica, i Bekavac i Giljanović, dobro su poznati policiji i pravosuđu.

Marko Bekavac završio je u zatvoru kao maloljetnik, odslužio je pet godina zatvora zbog ubojstva Marka Jurića (21) u studenom 2008. u kafiću na Bačvicama.

Posljednjih godina je dva puta uhićen, no zbog nedostatka dokaza slučajevi nisu riješeni, a Bekavac je pušten iz pritvora. Samo mjesec dana nakon što je izašao iz zatvora na Bilicama, u rujnu 2016. oteli su ga i brutalno pretukli, piše 24sata.hr.

Ivan Giljanović, kineziolog i bivši boksač, dva puta je osuđen zbog iznude, odnosno sklapanja lihvarskih ugovora. Poznat je kao dugogodišnji prijatelj Kristijana Stojanovića Kikija.

Bekavac je prije tri mjeseca objavio videoblog u kojem zapravo donosi svoju ispovijest.

Kopirati
Drag cursor here to close