Tragedija

Ubila se 21-godišnja srbijanska youtuberka: Nije izdržala pritisak javnosti

Kako je rekla Mira, tragedija se dogodila nakon što se Kika, kako tvrdi, bolno borila s bullyingom, vrstom nasilja na društvenim mrežama.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 12. 2021. u 19:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Kristina Kika Đukić

Youtuberka Kristina Kika Đukić (21) oduzela je sebi život.

Popularna youtuberka je nakon duge borbe s pritiskom koji nije mogla da izdrži oduzela sebi život, pišu srbijnski mediji.

Povodom smrti mlade Kike, oglasila se Mira Vladisavljević, direktorica Balkan Tube Festa.

Inače, Kika je bila članica spomenutog Balkan tube festa.

Kako je rekla Mira, tragedija se dogodila nakon što se Kika, kako tvrdi, bolno borila s bullyingom, vrstom nasilja na društvenim mrežama.

Kika koja se posljednjih godina bori s osudama i kritikama na društvenim mrežama, odustala je i digla ruku na sebe.

U središte pozornosti šire javnosti u Srbiji došla je zbog svoje javne svađe s jednim od najpopularnijih youtubera, Bakom Prasetom koji ju je u više navrata izvrijeđao, a o tome se govorilo i u sklopu Jutarnjeg programa jedne srpske televizije.

Poslednji video snimak na YouTube platformi objavila je pre četiri dana, a po njemu nitko nije mogao da nasluti da će doći do tragedije.

Video: IGRAM SQUID GAME SA FANOVIMA

Njezina drugarica Laura je na svom Instagram profilu potvrdila ovu vijest. Ona je objavila njenu sliku i kratko napisala: "Volim te zauvek".

Kristina je rođena 25. srpnja 2000. godine u Beogradu, gdje je završila osnovnu školu. Upisala je željezničku srednju školu, no ubrzo se prebacila u trgovačku. Na svom YouTube kanalu imala je 700.000 pretplatnika, a na Instagramu je imala 388.000 pratitelja.

Osim tematskih videa na YouTubeu, je objavljivala i vlastite pjesme. Pjesma pod nazivom Penjem se na tron ima preko sedam milijuna pregleda.

 

Kopirati
Drag cursor here to close