Opsežna potraga

U Vrbasu pronađena tijela dvojice mladića

Vijesti / Crna Kronika | 29. 05. 2017. u 12:59 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijela dvojice mladića, koji su nestali u Vrbasu nakon prometne nesreće 21. svibnja, pronađena su danas, potvrdila je glasnogovornica Federalne uprave civilne zaštite Majda Kovač za Fenu.

Podsjećamo, trojica mladića su nestala kada je automobil "renault clio" sletio s ceste u Vrbas. Nakon nesreće na magistralnom putu M-16 ronioci su uspjeli izvući tijelo 26-godišnjeg Abdurahmana Ljevakovića. Danas su izvučena tijela njegovih prijatelja Mehmeda Karadže i Nihada Kline.
Nesreća se dogodila u blizini tunela Tuk u naselju Barevo kod Hidroelektrane "Jajce 2".

U proširenoj potrazi u kojoj su danas pronađena tijela nastradalih mladića osim pripadnika ronilačkog tima Federalne uprave civilne zaštite i Federalnog MUP-a priključili su se i ronioci Specijalne antiterorističke jedince MUPRS-a i ronilačkog kluba Neretva iz Mostara.

''Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite i ostali ronici koji su bili uključeni u ovu potragu, pa i specijalistička jedinica za podršku iz Travnika svakodnevno su pretraživali i teren, ali zbog vremenskih uslova, jer je padala kiša i mulj se taložio u rijeci Vrbas bila je slaba vidljivost vode'', istaknula je Kovač.

Naglasila je da su danas čim su se stvorili bolji uvjeti i vidljivost vode bila bolja svi pripadnici jedinica dobili plan, podijelili područje i krenuli u potragu za nesretnim mladićima.

Kopirati
Drag cursor here to close