Zajednička akcija

U Trebinju uhićen bjegunac iz Visokog

Vijesti / Crna Kronika | 01. 04. 2016. u 14:18 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zajedničkom akcijom službenika Centra javne sigurnosti Trebinje i policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona pronađena je i lišena slobode osoba S.A. iz Visokog, koja je bila u bijegu od lipnja prošle godine.

Policija MUPZDK-a je, pod nadzorom i u suradnji s Kantonalnim tužiteljstvom ZDK-a, poduzimala intenzivne aktivnosti na pronalasku S.A., rođenog 1988. godine, iz Visokog, koje se sumnjiči za iznudu, te dvije upotrebe vatrenog oružja u Visokom, u kojim su četiri osobe zadobile teške tjelesne ozljede opasne po život.

Ova osoba sumnjiči se da je 16. ožujka 2015. godine oko 20 sati, upotrebom vatrenog oružja, nanijela teške tjelesne ozljede opasne po život osobi F.M. iz Visokog, koje je bilo u vozilu koje se kretalo ulicom u Visokom.

S.A. je i 9. lipnja 2015. ponovo upotrijebio vatreno oružje u ugostiteljskom objektu "Luxor", kojom prilikom su tri osobe teško ozlijeđene, životno ugrožavajuće, a nakon izvršenja ovih kaznenih djela pobjegao je i za njim se tragalo.

Nakon prikupljenih operativnih podataka, a u suradnji sa službenicima Centra javne sigurnosti Trebinje, navedena osoba je locirana 31. ožujka u naseljenom mjestu Žiljevo kod Nevesinja, nakon čega je lišena slobode i sprovedena u službene prostorije Uprave policije MUPZDK-a, gdje će nad njim biti zavedena kriminalistička obrada.

Istražne radnje o ovom slučaju su u tijeku.

Kopirati
Drag cursor here to close