Potraga

U Tomislavgradu opljačkana zlatarnica, potraga za počiniteljima u Federaciji

Vijesti / Crna Kronika | 22. 01. 2014. u 15:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas oko 15 sati u Tomislavgradu se dogodila oružana pljačka zlatarnice.

Kako je za Bljesak.info potvrdio glasnogovornik Uprave policije MUP-a HBŽ Ivica Vrdoljak u zlatarnicu su ušle dvije maskirane osobe.

Prijeteći automatskim puškama koje su imali uz sebe otuđili su nepoznatu količinu nakita iz ovog objekta. Prema prvim neslužbenim informacijama ozlijeđenih nije bilo, a policija je uradila uviđaj.

Nakon ove pljačke, napadači su se udaljili u nepoznatom smjeru i trenutno se diljem Federacije BIH provode detaljne istražne radnje kako bi se počinitelji pronašli, navode iz policije. 

Tri naoružane maskirane osobe s automatskim oružjem danas su oko 15 sati izvršile razbojničku krađu nad Zlatarnom 'Aida' koja se nalazi u glavnoj tomislavgradskoj ulici. U trenutku upada tih osoba, u navedenoj zlatarnici je bila zaposlenica Adisa Ramić, inače sestra vlasnice.

Od očevidaca ovog kaznenog djela, pošto se radi o središtu grada, vlasnica je saznala da su se tri maskirane osobe dovezle sa vozilom marke Golf 4 zelene boje s tim da su dvojica upala u zlatarnicu dok je treći ostao u vozilu. Doznala je također i broj registracijskih pločica toga vozila za koje je provjerom u policiji utvrđeno da su otuđene na prostoru Nove Bile.

 

Kopirati
Drag cursor here to close