Čevljanovići

U teškoj prometnoj nesreći sudjelovali Veležov autobus i osobno vozilo: Šest osoba ozlijeđeno

Predsjednik Upravnog odbora FK Velež Senad Kevelj za Klix.ba je potvrdio da su se nogometaši i stručni štab Mostaraca nalazili u autobusu koji je sudjelovao u nesreći.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 02. 2023. u 16:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teška prometna nesreća dogodila se u subotu u 15:15 sati na području Čevljanovića na magistralnom putu M-18 u kojem su sudjelovali autobus i putničko vozilo. U autobusu se nalazila ekipa Fudbalskog kluba Velež.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo za Klix.ba su potvrdili da je ozlijeđeno šest osoba, svi u automobilu, a među njima i jedno dijete. Stupanj ozljede još nije utvrđen.

Prema neslužbenim informacijama na mjesto nesreće su upućeni i vatrogasci jer je jedna osoba ostala zaglavljena u smrskanom vozilu. U automobilu, slovenačkih registarskih tablica, prema prvim informacijama, ima teško ozlijeđenih.

Predsjednik Upravnog odbora FK Velež Senad Kevelj za Klix.ba je potvrdio da su se nogometaši i stručni stožer Mostaraca nalazili u autobusu koji je sudjelovao u nesreći.

"Automobil iz suprotnog smjera je kliznuo, ponijelo ga je i podletio je pod autobus. Igrači Veleža su dobro međutim u autu je bilo i djece, ima ozlijeđenih nažalost. Svi u autobusu su prestrašeni...", rekao je.

FK Velež se uputio za Srebrenik gdje u nedjelju u 13 sati imaju zakazanu utakmicu protiv Tuzla Cityja, no pitanje je hoće li će meč biti odigran.

"Drugi autobus bi trebao preuzeti igrače, ali još ne znamo što ćemo. Ako Nogometni savez BiH ne odgodi utakmicu, problem nam je, ne znamo još ništa", dodao je.

Promet se na ovoj dionici puta odvija usporeno, a očevid će izvršiti pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close