Tragedija na cesti

U sudaru Golfa i motocikla poginula jedna, a ozlijeđene 3 osobe

Vijesti / Crna Kronika | 30. 07. 2012. u 08:57 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć oko 20 na raskrižju Dravske ulice i ulice Petra Preradović u mjestu Gola, oko 25 kilometara sjeveroistočno od Koprivnice, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, dvije su teško ozlijeđene, a šestomjesečna beba je zadobila lakše ozljede.

Kako su izvijestili iz PU koprivničko - križevačke, uslijed oduzimanja prednosti prolaska došlo je do naleta motocikla Kawasaki koprivničkih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnji hrvatski državljanin, na osobni automobil VW Golf, također koprivničkih oznaka, kojim je upravljao 45-godišnji F.L. iz Gole. Nakon toga su i motocikl i automobil odbačeni van kolnika.

Automobil je udario u prometni znak i metalni odušak općinskog plinovoda, dok je motocikl udario u stepenište i držač bicikala trgovine "Market", stoji u policijskom izvješću.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja je od zadobivenih ozljeda preminuo vozač osobnog automobila F.L., vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život, 37-godišnja putnica u osobnom automobilu B.L. iz Gole je teže ozlijeđena, a dijete koje je bilo putnik u osobnom automobilu, šest mjeseci stara beba J.L. lakše je ozlijeđena.

Zbog vršenja očevidnih radnji i sanacije prometnice u vremenu od 20:30 do 23:20 sati za sav je promet bio zatvoren dio raskrižja na kojem se dogodila prometna nesreća, a promet se preusmjeravao okolnim ulicama. Očevid na mjestu događanja prometne nesreće obavila je Zamjenica ODO u Koprivnici. Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće, protiv 27-godišnjeg vozača motocikla slijedi kaznena prijava.

Kopirati
Drag cursor here to close