Teže tjelesne ozljede

U središtu Čapljine nastradala pješakinja

Vijesti / Crna Kronika | 01. 08. 2017. u 09:09 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog prometne nesreće koja se dogodila na magistralnoj cesti M-6 na ulazu u Čapljinu, promet se do završetka policijskog očevida odvija usporeno.

Dežurna tužiteljica je za Bljesak.info rekla kako je automobil udario pješakinju koja je zadobila teške tjelesne ozljede. Nakon ukazane liječničke pomoći na mjestu događaja, ženska osoba je prebačena u mostarsku bolnicu. Ozlijeđena pješakinja nije životno ugrožena, rekla je tužiteljica.

Kako Bljesak.info doznaje na mjestu nesreće, prometna nesreća dogodila se oko 10 sati, zbog čega se u središtu grada stvorio veliki prometni čep.

Pripadnici Policijske uprave Čapljina preusmjeravali su promet sa mosta dr. Franje Tuđmana na ''stari'' most u Čapljini, pa su gužve stvorene i u tom dijelu grada, s obzirom da se ovim mostom može prometovati samo naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Prometna nesreća na križanju ulica Ante Starčevića i Gojka Šuška dogodila se u 9:55 sati. Sudjelovali su S.R. sa automobilom Toyota RAV 4 i pješakinja A.L. (1939.).

Pješakinja je teško ozlijeđena, a po naredbi dežurne tužiteljice, automobil je izuzet u krug Policijske uprave Čapljina radi vještačenja, navodi se iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Inače, pojačana frekvencija vozila i duža zadržavanja bilježe se na izlazu iz BiH na graničnim prijelazima Doljani, Gabela Polje i Osoje, kao i u oba smjera na GP Izačić.

Na ostalim graničnim prijelazima, trenutna zadržavanja nisu duža od 30 minuta, priopćeno je iz IC BiHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close