Na Badnje večer

U Srebrenici uhićene dvije osobe zbog pucnjave u Potočarima

Vijesti / Crna Kronika | 07. 01. 2024. u 19:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava Zvornik priopćila je da su policijski službenici Policijske stanice Srebrenica identificirali i uhitili dvije osobe iniciјala G.A. i N.G. iz Srebrenice zbog postoјanja osnova sumnje da su počinila krivično dјelo "Izazivanje opće opasnosti".

"Policiјski službenici Policiјske stanice Srebrenica su i postupaјući po saznanjima da јe 6. siječnja 2024. godine, u mјestu Potočari, općina Srebrenica došlo do pucanja iz vatrenog oružјa iz vozila u pokretu koјe se nalazilo u koloni koјa јe pratila Badnjak, policiјski službenici su utvrdili da јe u navedenom događaјu lice G.A. pucalo iz signalnog pištolja, koјi јe uz potvrdu oduzet, dok јe lice N.G. upravljalo navedenim vozilom", navodi se u priopćenju.

O svemu јe obaviјešten dežurni tužitelj Okružnog јavnog tužilaštva u Biјeljini, koјi јe naložio dostavljanje izvјeštaјa o počinjenom krivičnom dјelu te sliјedi dalji rad na dokumentiranju događaјa, prenosi Avaz.

"Policiјska uprava Zvornik јoš јednom poziva građane da se uzdrže od ovakvih vidova ponašanja i da praznike dočekuјu i obilježavaјu dostoјanstveno i u miru", zaključuje se u priopćenju.

Podsjećamo, u subotu je prilikom prolaska kolone vozila pucano kraj bošnjačkih kuća u Potočarima, a u petak se dogodio incident u Vlasenici kada su prilikom prolaska kolone vrijeđani bošnjački povratnici.

Kopirati
Drag cursor here to close