Nesreća

U Srbiji poginula četiri člana obitelji Đokanović

Vijesti / Crna Kronika | 04. 10. 2016. u 15:59 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima dogodila u blizini Banje Koviljače, na zaobilazoj cesti Loznica – Mali Zvornik poginula su četiri člana obitelji Đokanović iz rudarskog naselja Sase kod Srebrenice.

Živote su izgubili Radivoje Đokanović (55), njegova supruga Nada (51), sin Petar (19), desetomjesečna unuka Elena, dok se doktori u Beogradu bore za život Elenine majke Olivere Stanojević (21), koja je teško ozlijeđena, piše Faktor.ba.

U rudarskom naselju Sase kod Srebrenice odakle je obitelj Đokanović danas se osjeti samo tuga i žalost. Nedeljko Đokanović, brat poginulog Radivoja, u praznoj kući poginulih Đokanovića dočekuje rodbinu, susjede i prijatelje koji dolaze da izraze sućut i pomognu koliko je to moguće.

"Teško je u jednom trenutku izgubiti četvero svojih najmilijih. To je tuga i bol. Teško je i povjerovati u ovu tragičnu vijest. Nadati se da će Olivera preživjeti. Rodbina, prijatelji i sussjedi dolaze kako bi utješili i pomogli", kaže Nedeljko kroz suze.

Obitelj Đokanović o kojima susjedi govore samo najbolje se bavila poljoprivredom. Radivoje je bio zaposlen u Rudniku olova i cinka. Iza Radivoja i Nade je ostala najstarija kćerka Milica koja studira u Foči. Nastradala kćerka Olivera udata je u Bratunac, a sin Petar ljetos je završio Hemijsku školu u Srebrenici.

Sahrana nastradalih će, prema Nedeljkovim riječima, biti obavljena na Gradskom groblju u Bratuncu ili u groblju u Sasama nakon što se obavi obdukcija i dovezu posmrtni ostaci iz Loznice.

Kopirati
Drag cursor here to close