Tijelo u rijeci

U rijeci Bosni pronađeno tijelo ženske osobe, potraga za Kozlićem se nastavlja

Vijesti / Crna Kronika | 23. 02. 2017. u 16:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Specijalne jedinice MUP-a Zeničko - dobojske županije koji već gotovo dvadeset dana neprekidno tragaju za tijelom Amara Kozlića, pronašli su nešto prije podneva tijelo u rijeci Bosni, na lokalitetu Vjetrenica između naselja Koprivna i Nemila, na širem području Vranduka, saznaje Zenicablog.

Tijelo je pronađeno tridesetak kilometara od nestanka Amara Kozlića u rijeci Lašvi, ali je preliminarnim pregledom utvrđeno da se radi o ženskoj osobi, pa je rečeno da se službeno može potvrditi da se ne radi o unesrećenom Kozliću, za kojim će potraga biti nastavljena.

Tijelo je danas iz Bosne izvučeno u 12:15 sati, nakon što je mještanin oko 11 sati prijavio policiji da u je rijeci Bosni primjetio tijelo.

Kako se saznaje, tijelo ženske osobe koja je pronađena kod mosta uz cestu M-17, između naselja Koprivna i Nemila, petnaestak kilometara sjeverno od Zenice, prebačeno je u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje će biti obavljena identifikacija i obdukcija.

Neslužbeno se saznaje da je u slivu Bosne, uzvodno od mjesta pronalaženja tijela, prijavljen samo nestanak jedne osobe ženskog spola, i to prije dva mjeseca na području Visokog, piše Zenicablog.

Kopirati
Drag cursor here to close