Ubojstvo

U pucnjavi u Visokom jedna osoba ubijena, dvoje ozlijeđenih

Vijesti / Crna Kronika | 08. 01. 2017. u 07:49 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba je ubijena, a druga je ranjena u pucnjavi koja se u subotu navečer dogodila u mjestu Gornja Zimća, Općina Visoko.

Kako je kazao glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije (MUP ZDŽ) Faris Sikirić, u 20:30 sati Policijskoj postaji (PP) Visoko je prijavljeno da je u mjestu Gornja Zimća došlo do upotrebe vatrenog oružja, piše Klix.

"U pucnjavi koja se sinoć dogodila u mjestu Gornja Zimća, jedna osoba je preminula uslijed ozljeda koja je zadobila, a još jedna osoba je ranjena i nalazi se van životne opasnosti. U pucnjavi je također ranjen i izvršitelj, te je najvjerojatnije riječ o samopovređivanju", kazao je Sikirić.

Nakon sinoćnjeg incidenta, angažirani su pripadnici PS Visoko i Kakanj te je blokirano mjesto gdje se dogodila pucnjava.

Pripadnici Specijalne policije MUP-a ZDŽ su sinoć uhitili osobu koja je počinila kazneno djelo, ali je zbog ozljeda prebačena u Kantonalnu bolnicu u Zenicu. Očevid je jutros nastavljen i obavljaju ga pripadnici MUP-a ZDŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close