Zavođe

U prometnoj nesreći kod Drvara preminuo pješak

Prilikom obavljanja očevida djelatnici PP Drvar došli su do saznanja da postoji osnovana sumnja da je 31- godišnji L.B. iz Drvara prilikom upravljanja motornim vozilom marke Golf udario u pješaka Ž.B.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 04. 2022. u 15:56 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija PP Drvar je u nedjelju ujutro, na putu za naselje Zavođe pored Drvara, pronašla 67-godišnjeg muškarca koji je na putu do bolice u Livno preminuo.

Djelatnici Ppolicijske postaj Drvar u nedjelju oko 02.45 sati zaprimili su dojavu da se na putu za naselje Zavođe pored Drvara nalazi muška osoba koja leži nepomično.

Na mjesto događaja izišli su djelatnici PP Drvar i Doma zdravlja Drvar te je utvrženo da se radi o 67-godišnjem Ž.D. iz Drvara koji je davao znakove života. On je vozilom DZ Drvar upućen u Županijsku bolnicu u Livnu, ali je na putu u vozilu hitne pomoći preminuo.

Prilikom obavljanja očevida djelatnici PP Drvar došli su do saznanja da postoji osnovana sumnja da je 31- godišnji L.B. iz Drvara prilikom upravljanja motornim vozilom marke Golf udario u pješaka Ž.B. koji je tom prilikom zadobio tjelesne ozljede od kojih je na putu prema bolnici preminuo.

L.B. je lišen slobode i nad njim biti provedena kriminalistička obrada.

Tijelo preminulog Ž.D. prevezeno je u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će biti obavljena obdukcija.

O svemu je upoznat dežurni Županijski tužitelj.

Kopirati
Drag cursor here to close