Sudari

U prometnim nesrećama kod Srpca i Banje Luke dvoje poginulih

Vijesti / Crna Kronika | 24. 09. 2017. u 10:33 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe su poginule u prometnim nesrećama koje su se dogodile na području Srpca i Banja Luke, potvrdila je u nedjelju Feni glasnogovornica Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Maja Đaković-Vidović.

Na magistralnoj cesti Srbac-Derventa, u mjestu Korovi, u subotu navečer je došlo do sudara putničkog vozila Opel Zafira, kojim je upravljao Fahir Merdžanović (1954.) iz Gradačca i traktora s prikolicom, za čijim upravljačem je bio Teodor Knežević (1945.) iz Kobaša kod Srpca.

Smrtno je stradala Izeta Merdžanović (1955.) iz Gradačca, koja je bila na mjestu suvozača u Opelu, rekla je Vidović-Đaković.

U drugoj prometnoj nesreći, na magistralnoj cesti Banja Luka-Gradiška, u Mahovljanima, u nedjelju rano ujutro poginuo je Nebojša Balaban.

Vidović-Đaković je pojasnila da su u ovoj prometnoj nesreći sudjelovala tri vozila, putnički automobil Volkswagen Golf, kojim je upravljao Darko Popović (1971.) iz Gradiške, drugi sudionik je teretno vozilo Citroen, za čijim upravljačem je bio Nebojša Balaban (1946.) iz Seferovaca kod Gradiške te teretno vozilo MAN s prikolicom, kojim je upravljao Ermin Orman iz Fojnice, piše Fena.

U oba slučaja obavljeni su očevidi, a dežurna tuželjica Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Biljana Marković je naložila da se poduzmu sve istražnje radnje i mjere na utvrđivanju uzroka prometnih nesreća.

Bit će obavljena i obdukcija tijela stradalih.

Kopirati
Drag cursor here to close