Izuzeto vozilo

U policijskoj akciji u Mostaru uhićene četiri osobe

Policija je slobode lišila četiri osobe iz Konjica i Ilidže.
Vijesti / Crna Kronika | 02. 02. 2018. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri osobe su lišene slobode u Mostaru zbog  posjedovanja droge i premeta koji su povezani s kaznenim djelima. Slobode su lišene osobe  L.H. (1979.) iz Konjica, N.S. (1996.),  A.K. (1989.) iz Konjica i E.R. (1988.) iz Ilidže.

Kako je navedeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, 1. veljače 2018. godine, u 11.55 sati, patrola Policijske postaje Mostar Centar je u Ulici maršala Tita zaustavila vozilo marke Mercedes-Benz kojim je upravljao L.H. (1979.) iz Konjica, a koji je patroli dragovoljno predao više predmeta za koje se pretpostavlja da su pogodni za izvršenje kaznenog djela ili potječu iz kaznenog djela.

''Prilikom kontrole vozila u krugu Policijske uprave Mostar suputnica iz vozila N.S. (1996.) je od sebe odbacila smotuljak sa sadržajem praškaste tvari koja podsjeća na drogu.  Svi navedeni predmeti i smotuljak s praškastom tvari su uz potvrdu izuzeti. Slobode su lišeni L.H., N.S., kao i dvoje suputnika u vozilu A.K. (1989.) iz Konjica i E.R. (1988.) iz Ilidže'', navedeno je iz MUP-a HNŽ.

S navedenim su upoznati nadležni tužitelj i krim. policija, te su poduzete sve potrebne mjere.

Bljesak.info doznaje da je automobil Mercedes-Benz E klasa karavan izuzet u krug Policijske uprave Mostar. 

Kopirati
Drag cursor here to close