Krađe

U Mostaru ukradena dva automobila

Vijesti / Crna Kronika | 18. 02. 2016. u 08:00 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U proteklih 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je pet prijava (na području Mostara dvije, na području Čapljine jedna, na području Čitluka jedna i na području Konjica jedna).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja i to na području Mostara jedan, na području Konjica jedan i na području Stoca jedan.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su tri prometne nezgode i to na području Mostara dvije i na području Čapljine jedna u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

U srijedu u PU Mostar obratio se Z.Č. (1954.) iz Mostara i prijavio da mu je od strane nepoznate osobe tijekom noći ukradeno vozilo marke 'VW Passat' dok se nalazilo parkirano u naselju Zalik. O ovome je upoznat Odjel krim. policije.

U noći sa srijede na četvrtak oko 00:15 sati u PU Mostar obratio se V.M. (1991.) iz Mostara i prijavio da mu je od strane nepoznate osobe ukradeno vozilo marke 'VW Golf III' dok se nalazilo parkirano u naselju Bijeli brijeg. Odmah su upoznate sve policijske patrole na terenu kao i Odjel krim. policije.

Kopirati
Drag cursor here to close