Traži se

U Mostaru uhićen jedan od traženijih kriminalaca

Vijesti / Crna Kronika | 17. 07. 2017. u 12:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krajem proteklog tjedna u Mostaru je uhićen Vehbija Manjgafić (1984.) iz Bugojna, neslužbeno saznaje Bljesak.info.

Manjgafića traži više policijskih uprava zbog činjenja različitih kaznenih djela poput krađa, teških krađa, razbojništava i slično. Iako smo u nekoliko navrata pokušali dobiti službenu informaciju iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, to nam nije uspjelo.

Njega se veže za niz kaznenih djela u proteklih pet i više godina. Prije je osuđivan za različita kaznena djela. Manjgafića se sumnjičilo za pljačku benzinske crpke 'Dušanić' u Modriči 2010. godine.

Sa nekoliko suučesnika Manjgafić je 'bio redovan' u razbojništvima nad radnicima benzinskih crpki. U kolovozu 2010. Manjgafić je ranjen prilikom pljačke benzinske crpke 'Slavuljica petrol' kod Doboja i to na način da je pištolj sam opalio u trenutku kada je Vehbija trčao prema automobilu koji ga je čekao nakon razbojništva.

U siječnju 2012. godine za Vehbijom Manjgafićem trajala je policijska potjera od Bugojna, Jablanice do Mostara gdje se kod naselja Zalik automobilom Golf 2 zabio u stup ulične rasvjete. Naknadno se ispostavilo da je automobil, kojim je bježao, ukraden na Ilidži.

Kopirati
Drag cursor here to close