Akcija

U Mostaru pronađeno 4 kg eksploziva, puške, bombe…

Vijesti / Crna Kronika | 23. 09. 2022. u 15:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nastavku operativno-taktičke akcije „Hum“ u kojoj je u toku jučerašnjeg dana (22.09.2022. godine) slobode lišen vođa kriminalne organizacije S.Đ, policijski službenici Federalne uprave su na području Mostara otkrili i izuzeli: više od 4 kg NN materije koja svojim izgledom podsjeća na eksploziv, četiri puške, tri ručne bombe, određenu količinu municije različitih kalibara, detonatorske kapisle, sporogoreći štapin, kao i druge predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela, objavio je FUP.

Foto: FUP / 

Podsjećamo, policija je jučer na području Livna uhitila Sadu Đuguma, koji je od ranije poznat sa stranica crne kronike, dok je njegova suradnika Ismeta Vrcu, zvanog Hipa, policija lišila slobode nedaleko Mostara.

Foto: FUP / 

Đugum je uhićivan u nekoliko navrata te je duže vremena bio pod policijskom prismotrom zbog povezanosti s brojnim kaznenim djelima. On je član bajkerske skupine „United Tribuns“, čije je sjedište u Bihaću. Njemačka policija proglasila je ovu organizaciju mafijaškom i trećom najopasnijom u Europi.

 

Kopirati
Drag cursor here to close