Krađa

U Mostaru migranti opet ukrali mobitel

U Splitskoj ulici osobi S.B. (1956.) migranti su iz džepa jakne ukrali mobitel.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 11. 2018. u 14:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru su migranti otuđili još jedan mobitel.  Naime, u Splitskoj ulici  osobi S.B. (1956.) migranti su iz džepa jakne ukrali mobitel.

''29.11.2018. godine, oko 20,00 sati, patroli policije PS Mostar Centar, koja je bila u obilasku Splitske ulice, obratio se S.B. (1956.) pokazujući na skupinu nepoznatih osoba (migranti) i rekavši da mu je jedan od njih otuđio mobitel iz džepa jakne. Patrola policije je sustigla navedene i pronašla odbačeni mobitel koji je vraćen prijavitelju. S.B. je među istima pokazao osobu koja mu je uzela mobitel, a radi se o O.A. (1988) iz Palestine'', navedeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Podsjećamo, prije nekoliko dana migranti su otuđili mobitel djevojci koja je bila u TC Mercator.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ-a 28.11.2018.godine u 20,30 sati u PU Mostar obratio se djelatnik zaštitarske tvrtke koji radi u TC Merkator i prijavio da je zadržao jednu osobu koja je otuđila mobitel od jedne djevojke. ''Patrola policije je izašla na lice mjesta i utvrdila da se radi o državljaninu Palestine koji je otuđio mobitel djevojci i predao ga drugoj osobi koji je pobjegao'', navedeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close