Vozač pobjegao

U kombi natrpao 54 migranta, pa zajedno sletjeli s ceste

Vijesti / Crna Kronika | 24. 02. 2015. u 10:37 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4.30 sati na autoputu Leskovac – Vranje ozlijeđeno je 40 ilegalnih migranata, koji su zbrinuti u Opštoj bolnici u Leskovcu i drugim kliničkim centrima.

MUP Srbije je objavio kako je do nezgode došlo u mjestu Donji Krajinac kada je kombi Iveco, u kojem je vozač prevozio ilegalne migrante sletio s puta iz zasad neutvrđenih razloga.

Na mjesto događaja stigli su pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova, koji su odmah počeli pomagati ozlijeđenima migrantima.

''Vozač kombija pobjegao je s mjesta događaja i policija poduzima sve zakonom propisane mjere i radnje na utvrđivanju svih činjenica vezanih za ovaj događaj'', priopćeno je iz MUP-a Srbije.

RTS je objavio kako se radi o ljudima iz Bangladeša, Nigerije i Sirije.

 ''U Niškom kliničkom centru do sada su zbrinuta četvorica azilanata koji su jutros ozlijeđeni na autoputu Leskovac - Vranje, a dvojica su životno ugrožena'', rekao je direktor Kliničkog centra Zoran Radovanović.

Dvojica životno ugroženih nalaze se na Klinici za neurokirurgiju, s teškim ozljedama i priključeni su na respiratore, naglasio je on na konferenciji za novinare, javlja Tanjug.

Druga dvojica ozlijeđenih su na Klinici za ortopediju i imaju prijelome potkoljenice.

Radovanović je rekao da je kontaktiran i Institut za javno zdravlje u Nišu i da će u skladu s propisima poduzeti mjere iz svojih nadležnosti kako bi se provjerilo da li pacijenti boluju od nekih zaraznih bolesti koje nisu karakteristične za ovo podneblje.

Sukladno mjerama, ukoliko bude potrebno ti pacijenti će biti adekvatno smješteni.

Kopirati
Drag cursor here to close