Iz biltena

Vikend u HNŽ-u: U kinder jajetu skrivali 'bijelu tvar', oduzeta marihuana, ecstasy...

U biltenu MUP-a HNŽ-a je izdvojeno nekoliko događaja.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 07. 2020. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za vikend u Hercegovačko-neretvanskoj županiji je registrirano je 16 prijava, od toga na području Mostara devet, na području Konjica jedna, na području Jablanice četiri i na području Čapljine dvije.

U biltenu MUP-a HNŽ-a je izdvojeno nekoliko događaja.

Opojna droga

U petak 17. srpnja oko 20,00 sati patrola policije PU Mostar je, prilikom obavljanja redovitih poslova i zadataka, u Splitskoj ulici izvršila legitimiranje osobe M.C.(1986). Osoba je tom prilikom dragovoljno predao patroli policije dvije pvc vrećice sa sadržajem suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu i jednu vrećicu sa četiri tablete koje izgledom asociraju na opojnu drogu Ekstazi. Sa slučajem je upoznat Odjel krim. policije.

U petak navečer oko 21,40 sati patrola policije PU Mostar je prilikom obavljanja redovitih poslova, legitimirala osobu L.M.(1999) u Ulici kraljaTomislava i tom prilikom isti je patroli policije dragovojno predao vrečicu sa četiri smotuljka zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu. Sa slučajem je upoznat Odjel krim. policije.

Istu večer oko 21,25 sati patrola policije PS Jablanica je u suradnji sa Odjelom kriminalističke policije  u mjestu Bukov Pod zadržala osobu K.Dž.(1987) iz Jablanice kod kojeg su tom prilikom pronašli jednu kutiju kinder jajeta sa sadržajem bijele tvari, još jedan smotuljak sa sadržajem bijele tvari i jedan smotuljak sa sadržajem suhe zeljaste tvari. S ovim slučajem, je kako se navodi u biltenu upoznat Odjel krim. policije.

Razbojništvo

U nedjelju navečer oko 20,55 sati PU Mostar je obaviještena da je u Ul.fra Didaka Buntića  u sportskoj kladionici ''Formula'' izvršeno razbojništvo.

Izlaskom na lice mjesta, djelatnici policije su utvrdili da je razbojništvo izvršeno od strane jedne muške NN osobe koji je uz prijetnju pištoljem otuđio novac. Istragu vodi Odjel krim. policije.

Kopirati
Drag cursor here to close