Iz Biltena MUP-a

U Jablanici izvršeno razbojništvo, u Mostaru teško stradala pješakinja

Vijesti / Crna Kronika | 04. 10. 2016. u 07:48 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MUP HNŽ-a u svom dnevnom izvješću izdvojio je pljačku u Jablanici i prometnu nesreću u Mostaru.

Tijekom ponedjeljka u ulici Ante Starčevića  u Mostaru dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali Goran P. (1961.) s vozilom 'Ford Fokus' i pješakinja Mirela P. (1955.) koja je tom prigodom zadobila teške tjelesne ozljede.

U Jablanici je tijekom ponedjeljka izvršeno razbojništvo u TC Konzum, kada je nepoznata maskirana osoba od djelatnika TC Konzum, uz prijetnju vatrenim oružjem, otuđila novac. S ovim djelom je upoznat Odjel kriminalističke policije kao i sve policijske patrole na terenu.

Inače, za protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je devet prijava: jedna na području Mostara, jedna na području Jablanice, dvije na području Stoca, jedna na području Neuma, dvije na području Čapljine i dvije na području Konjica.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su četiri prekršaja i to tri na području Mostara i jedna na području Čitluka.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je osam prometnih nezgoda i to četiri na području Mostara, dvije na području Jablanice, jedna na području Konjica i jedna na području Čitluka u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close