Noć u Mostaru

U Fejićevoj narušavao red i mir, u Ćiberovoj pucao iz puške, a u Ulici Konak uhićen

Predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti, te je nastavljen rad po navedenom.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 04. 2023. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba uhićena je u noći s petka na subotu zbog narušavanja reda i mira u Ulici braće Fejića te pucnjave u Mostaru, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko neretvanske županije.

Kako navode u biltenu, u noći 14.4.2023. godine u 00,35 sati u Policijskoj postaji Mostar Centar je prijavljeno da se u Ulici braće Fejića čuje galama i vika, te da je došlo do tučnjave.

Patrola policije je dolaskom na mjesto događaja, izlazeći iz vozila čula jedan pucanj iz Ćiberove ulice gdje se i uputila. Kako navode, u navedenoj ulici su vidjeli osobu s puškom u ruci okrenutoj prema zemlji. Istom su izdali naredbu da odloži pušku nakon čega je potrčao prema jednoj kući u istoj ulici, a pripadnici patrole su krenuli za njim i ušli u kuću gdje su saznali da je muškarac preko balkona pobjegao u smjeru dječjeg vrtića.

Patrola policije je u kući zatekla ženu s kojom su obavili razgovor, a koja je izjavila da se radi o njezinom sinu M.T. U hodniku navedene kuće pronađena je čahura 7,62 mm, a u dvorištu  vrtića automatska puška.

Oko 02,00 sati patrola policije je u Ulici Konak, u vozilu, pronašla M.T. (1983) i uhitila istog. Predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti, te je nastavljen rad po navedenom.

 

Kopirati
Drag cursor here to close