Tragedija

U eksploziji kod Dubrovnika poginula 16-godišnjakinja

Vijesti / Crna Kronika | 04. 04. 2015. u 11:08 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teška tragedija dogodila se na Brgatu. Kako se neslužbeno saznaje, pri paljenju korova iza kuće odjeknula je eksplozija u kojoj je poginula šesnaestogodišnja M.K. iz Župe dubrovačke. Navodno ju je nesretno pogodila cijev u eksploziji još neutvrđene naprave, prenosi 'Dubrovački vjesnik'.

Na Brgatu tuga, tišina i nevjerica. U obiteljsku kuću obitelji Knego dolazi rodbina, susjedi, prijatelji potreseni tragedijom. Među prvima je stigao i don Robert Čibarić.

"U ovim teškim trenucima tuge i boli za obitelj Knego, kao i svih nas, pozivam sve vjernike Brgata večeras s početkom u 20 sati na molitveno zajedništvo da nam Uskrsli podari milosne snage i utjehe!", napisao je na facebooku don Čibarić.

Šokiran je i Matejin trener Ivan Oberan koji ne može vjerovati što se dogodilo ovoj prekrasnoj mladoj djevojci koja je bila dobri duh Jugo kluba Župa dubrovačka. Bila je perspektivna judašica, viceprvakinja Hrvatske, članica Judo kluba 'Župa dubrovačka', a dobila je i nagradu župske općine za sportska dostignuća.

Kako se saznaje od dubrovačke policije, u tijeku je očevid u mjestu Donji Brgat gdje se jutros oko 10 sati odigrala ova tragedija, kada je u paljenju korova iza obiteljske kuće ekplodirala eksplozivna naprava. Očevidom rukovodi nadležni državni odvjetnik, nakon čega će se znati detalji ove nesreće u kojoj je stradala mlađa ženska osoba.

Kopirati
Drag cursor here to close