Teške ozljede

U dvije prometne nesreće s 'dvicama', troje teško ozlijeđenih

Vijesti / Crna Kronika | 06. 06. 2017. u 06:33 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak oko 16:30 sati u mjestu Han Bila, općina Travnik, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao M.F. rođen 1964. godine iz Travnika upravljajući motornim vozilom marke VW Golf II i biciklist N.S. rođen 1952. godine iz Travnika, koji je tom prilikom zadobio teže tjelesne ozljede.

Istog dana oko 23:20 sati na magistralnoj cesti M-5 u mjestu Šantići, općina Vitez dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali E.P. rođena 1994. godine iz Sarajeva sa motornim vozilom marke VW Golf II i M.V. rođena 1979. godine iz Viteza sa vozilom marke Mercedes.

Prilikom ove prometne nezgode teže tjelesne ozljede zadobila je vozačica vozila Golf i njen suvozač S.B., dok je vozačica vozila Mercedes zadobila lakše tjelesne ozljede.

U oba slučaja očevid na mjestu prometne nezgode izvršili su službenici kriminalističke policije Policijske uprave Travnik, koji će nastaviti sa poduzimanjem i drugih istražnih radnji, kako bi se utvrdile sve okolnosti i uzroci prometnih nezgoda, te protiv odgovornih poduzeli Zakonom propisane mjere, navedeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close