Nesreće

U Doljanima i kod Livna pregaženi pješaci

Vijesti / Crna Kronika | 10. 11. 2015. u 15:35 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak u 19:50 sati na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Doljani, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali Ivo J. (1994.) iz Komarna (R.Hrvatska) upravljajući vozilom marke 'Audi' i pješak Janja J. (1940.) iz Doljana.

Pješakinja je tom prilikom zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, te je prebačena na Centar urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Bljesak.info priopćeno je kako je pacijentica J.J. (1940.) zadržana na liječenju na Klinici za ORL i MFK Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

U ponedjeljak 09.11.2015. godine u 17:15 sati na lokalnoj cesti L-2 u mjestu Vidoši, općina Livno, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je P. B. rođen 1958. godine u Livnu, upravljao motornim vozilom marke "Mazda" bez registarskih oznaka.

On je udario u pješakinju A.M. rođena 1952. godine u Livnu, nakon čega je A.M. prevezena u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su joj konstatirane teže tjelesne ozljede, i zadržana je na daljnjem liječenju. Daljnji operativni rad je u tijeku, navodi se iz MUP-a HBŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close