Zaključak izvanredne sjednice

Grad Tuzla će pomoći prodavačima koji su izgubili štandove u požaru

Nakon što nadležni pravosudni i policijski organi dozvole ulazak na Veliku tržnicu, poduzeće ''Tržnice i pijace'' će u saradnji s JKP ''Komunalac'' i po potrebi drugim javnim poduzećima krenuti u raščišćavanje navedenog lokaliteta.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 02. 2019. u 18:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na izvanrednoj sjednici kolegija Gradonačelnika Grada Tuzle, održanog povodom današnjeg požara koji je izbio na Gradskoj tržnici, zaključeno je da će nadležni pravosudni i policijski organi uključujući i nadležne iz protupožarnog inspektorata, u cilju normalizacije stanja, što prije okončati istragu i objaviti njezine rezultate.

Kako navode u priopćenju iz Grada, nakon što nadležni pravosudni i policijski organi dozvole ulazak na Veliku tržnicu, poduzeće ''Tržnice i pijace'' će u saradnji s JKP ''Komunalac'' i po potrebi drugim javnim poduzećima krenuti u raščišćavanje navedenog lokaliteta.

Grad Tuzla obvezao se osigurati interventna sredstva neophodna za tekuće poslovanje i otklanjanje štetnih posljedica dok će gradonačelnik, s namjenom osiguranja kontinuiteta osnovne djelatnosti ''Tržnica i pijaca'', osigurati dodatnih 55 tisuća KM.

Kada su u pitanju korisnici usluga ovog poduzeća navedenima će biti omogućeno besplatno korištenje štandova, u razdoblju od četiri mjeseca.

Korisnicima usluga ''Tržnice i pijace'' bit će osigurana interventna novčana pomoć u iznosu od tisuću KM po korisniku. Nakon što se dobije konačno izvješće o nastaloj šteti, razmatrat će se i druge dodatne mjere pomoći.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close