Podivljao

U alkoholiziranom stanju vrijeđao policajce i oštetio službeni automobil

M. V. je u alkoholiziranom stanju prišao policijskim službenicima, vrijeđao ih, insistirao da se udalje.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 07. 2019. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici nadležne policijske stanice Policijske uprave Banja Luka, u nedjelju su uhitili M. V. zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo "Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari" i prekršaj "Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija", javlja Anadolu Agency (AA).

"Tijekom obavljanja redovnih poslova i zadataka, u nedjelju oko 19,30 sati, u mjestu Stričići, kod Banja Luke, tijekom održavanja sabora, M. V. je u alkoholiziranom stanju prišao policijskim službenicima, vrijeđao ih, insistirao da se udalje, a zatim rukom razbio prednje vjetrobransko staklo na službenom putničkom automobilu 'Peugeot'", navodi se u priopćenju iz Policijske uprave Banja Luka.

Iz policije navode da je o svemu obaviješten dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv M. V. dostavi izvještaj za kazneno djelo "Oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari", a dežurni sudac Osnovnog suda Banja Luka je priopćio da se osoba prekršajno kazni uručivanjem prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru.

Kopirati
Drag cursor here to close