Priveden osumnjičeni

Tuzla: 42-godišnjak opljačkao i silovao staricu

Vijesti / Crna Kronika | 20. 05. 2016. u 21:11 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon niza operativnih i istražnih radnji u koje su bili uključeni Tužiteljstvo, MUP TŽ i Federalna uprava policije, u četvrtak u popodnevnim satima je slobode lišen 42-godišnji muškarac za kojeg se sumnja da je počinio kazneno djelo 'Razbojništvo' i 'Brutalno silovanje' 84-godišnje žene u ranim jutarnjim satima 19. svibnja u kući u tuzlanskom naselju Brdo.

Istražitelji i forenzičari iz pomenutih policijskih agencija i postupajući tužitelj su obavili veći dio istražnih radnji i intenzivno radili na identifikaciji osumnjičenog.

Sektor kriminalističke policije MUP-a TŽ obavlja kriminalističku obradu, te je osumnjičeni uz izvještaj i prateće dokaze u petak popodne predat u nadležnost Tužiteljstva. Izdate su naredbe za sva potrebna vještačenja, koja su u tijeku.

Podsjećamo, osumnjičeni je u ranim jutarnjim satima provalio u kuću u kojoj je starica živjela sama, ispreturao stvari u kući, nanio joj određeni broj ozljeda po tijelu, te je također i seksualno zlostavljao. U kući se zadržao duže vrijeme.

"Više informacija o ovom predmetu ćemo moći prezentirati nakon okončanja potrebnih vještačenja, istražnih radnji i ispitivanja osumnjičenog u Tužiteljstvu", navodi se iz Ureda za informiranje županijskog tužiteljstva TŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close