Orašje

Trojica mladića izbodena ispred diskoteke

Vijesti / Crna Kronika | 14. 02. 2017. u 07:37 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trojica mladića izbodena su oštrim predmetom u tučnjavi koja se u noći sa subote na nedjelju dogodila ispred diskoteke "S-klub" u Ugljari u Orašju.

Iz policije je potvrđeno da im je u nedelju oko 4.15 prijavljeno da se ipred spomenute diskoteke nalaze tri teško ozlijeđene osobe, koje su izbodene oštrim predmetom. Dolaskom na mjesto događaja, policijska patrola zatekla je povređene mladiće starosti 16 i 20 godina, nakon čega su dvojica prevezena u bolnicu u Orašju, a treći u Vinkovce, piše Faktor.ba.

Iz MUP Posavske županije, kako su pojasnili, u interesu istrage, nisu željeli otkriti više detalja ovog slučaja.

"O slučaju je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje, koji je poduzeo zakonom predviđene mjere", kratko su priopćili iz MUP Posavske županije.

Nešto ranije, oko 3.20 PS Orašje je zaprimila prijavu ulaska naoružanog muškarca u ugostiteljski objekat "Leo" u Ugljari.

Nakon prijave, patrola PS Orašje je izašla na mjesto događaja i uhitila I. M. (51) iz Domaljevca, koji je priveden u službene prostorije, gdje je zadržan do istrežnjenja. Protiv njega će biti poduzete zakonom predviđene mjere, naveli su iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close