Srbija

Tročlana obitelj ubijena i spaljena iz koristoljublja  

Ustanovljeno je da je obitelj Đokić nakon posjeta majci Gorana Đokića bila oko 20 sati u selu Moravac, gdje su i oteti i ubijeni
Vijesti / Crna Kronika | 03. 10. 2021. u 16:08 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tročlana obitelj Rebić, za kojom se tragalo tri dana, najvjerojatnije je oteta i ubijena, izjavio je direktor srbijanske policije Vladimir Rebić.

Potvrdio je kako je policija u selu Moravac u subotu pronašla spaljena tijela tročlane obitelji iz Aleksinca te da se pretpostavlja kako je motiv ubojstva koristoljublje.

Rebić je istaknuo da je tročlanu obitelj Đokić, Gorana (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu kćerku Lidiju (25), najvjerojatnije otela jedna ili više osoba i usmrtila ih, javio je Tanjug.

"U ovom trenutku ne znamo na koji način je to urađeno, ali znamo da su nakon ubojstva tijela prenesena na drugu lokaciju i spaljena", izjavio je Rebić.

Ukazao je da je pregledom snimaka sa sigurnosnih kamera ustanovljeno da je obitelj Đokić nakon posjeta majci Gorana Đokića bila oko 20 sati u selu Moravac, gdje su i oteti i ubijeni, a kasnije su odvezeni na drugu, nepristupačnu lokaciju, s gustom vegetacijom, na kojoj su njihova tijela spaljena, a posmrtni ostaci sakriveni ispod otpada.

"Nestanak obitelji Đokić je prijavljen u utorak u 18.45 i objektivno potraga je trajala samo tri dana, jer mi smo njihova tijela pronašli već u subotu ujutro. Ubojica je primorao Gorana Đokića da siđe s asfaltnog puta i da se nastavi kretati po nasipu uz Južnu Moravu. Ubojica je nakon zločina nastavio kretanje nasipom i došao do sela Tešca i tu ga je kamera snimila kada je prešao most i s druge strane Južne Morave, opet u gustom šipražju, zapalio automobil porodice Đokić", objasnio je Rebić.

Dodao je da je ubojica pokušao detaljno isplanirati zločin i ističe da je policija iz razgovora s Đokićevim prijateljima i obitelji saznala da oni nisu imali nikakvih problema ili sukoba.

"Mi pretpostavljamo da je motiv ubojstva koristoljublje", zaključio je direktor policije Vladimir Rebić.

Kopirati
Drag cursor here to close