Pelagićevo

Tri provale i dva pokušaja provale u obiteljske kuće

Vijesti / Crna Kronika | 06. 03. 2016. u 11:31 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mještanin Pelagićeva J.M. prijavio je u subotu u 17:30 minuta policiji provalu i tešku krađu iz obiteljske kuće, koja se dogodila u vremenskom periodu od 20. veljače do 5. ožujka ove godine.

Iz kuće je, prema izjavi vlasnika, ukraden veći metalni sef u kojem je bila lovačka puška i pištolj, za koje je J.M. koji radi u Austriji, imao uredne dozvole za držanje i nošenje.

Očevid su obavili službenici PS Pelagićevo i o slučaju obavijestili dežurnog okružnog tužitelja iz Doboja, navodi 'Dnevni avaz'.

Međutim, na redakcijski mail portala Bljesak.info obratila se osoba koja živi u jednoj od kuća gdje je izvršena provala ili je provala bila neuspješna.

Ova osoba navodi kako je izvršen pokušaj provale u kuću u vlasništvu Ilije M. u selu Blaževac, zaseok Barušići, te pokušaj provale u kuću u vlasništvu Marije I. u selu Blaževac, zaseok Podbare. 

Osim pokušaja provale, izvršene su provale u još tri obiteljske kuće gdje su stvari ispreturane, ali nije poznato što je otuđeno.

Stvari su ispreturane u kući vlasnika Mate K. i Luke K. iz sela Blaževac, te u kući Josipa R. iz sela Blaževac, zaseok Ružići.

Kopirati
Drag cursor here to close