Na granici

Zaplijenjena droga vrijedna 225.000 KM

Teretnim motornim vozilom upravljao je državljanin BiH Š. E. koji je lišen slobode i bit će predan u nadležnost Tužiteljstvu BiH.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 05. 2021. u 15:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Oduzeta droga 

Pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine su na ulazu u BiH na Graničnom prijelazu Deleuša, u teretnom motornom vozilu otkrili veću količinu opojne droge.

Prilikom detaljnog pretresa pronađeno je 35 pakiranja u kojima se nalazilo 37 kilograma opojne droge marihuane i jedno manje pakiranje hašiša. Vrijednost oduzetih psihoaktivnih tvari na uličnom tržištu Bosne i Hercegovine iznosi oko 225.000,00 KM.

Teretnim motornim vozilom upravljao je državljanin BiH Š. E. On je lišen slobode i bit će predan u nadležnost Tužiteljstvu BiH.

"Ovo je još jedna u nizu uspješnih akcija pripadnika Postrojbe Granične policije Trebinje u borbi protiv prekograničnog kriminaliteta, ovim putem im zahvaljujem na maksimalnoj angažiranosti u zaštiti državne granice, kao i Upravi za neizravno oporezivanje i Tužiteljstvu BiH, s kojima uspješno surađujemo", kazao je ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić.

On je pohvalio je rad pripadnika Postrojbe Granične policije Trebinje koji, unatoč teškim uvjetima rada u posljednje vrijeme, postižu značajne rezultate u sprječavanju svih oblika kriminaliteta.

Kopirati
Drag cursor here to close