Poruke

Trebinje: Uhićen zbog komentara na Facebooku

Policajci su, nakon što su primili prijavu, uhitili G.A, pretresli stan koji koristi i tom prilikom privremeno oduzeli kućište računala i dva mobilna telefona.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 02. 2023. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Trebinju uhitila je osobu čiji su inicijali G.A. nakon prijave da je napisala komentar na Facebook stranici Herceg televizije koji je kod prijavitelja izazvao osjećaj ugroženosti po život i tijelo.

Trebinjskoj policiji prijavljeno je da je ova osoba komentar napisala na Facebook stranici Herceg televizije ispod teksta pod naslovom "Vukanović u novoj epizodi blokiranja ulaza u javne institucije", objavljeno je iz Policijske uprave Trebinje.

Pripadnici ove policijske uprave su, nakon što su primili prijavu, uhitili G.A, pretresli stan koji koristi i tom prilikom privremeno oduzeli kućište računala i dva mobilna telefona.

O prijavi je obaviješteno Okružno javno tužiteljstvo u Trebinju koje je događaj okvalificiralo kao krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, te naložilo policijskim službenicima da poduzmu sve mjere s ciljem blagovremenog dokumentiranja krivičnog djela.

Kopirati
Drag cursor here to close