Konferencija

Trebinje: Policija otkrila i uhitila kradljivce tehnike po Hercegovini

Vijesti / Crna Kronika | 26. 02. 2016. u 15:47 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Centra javne bezbjednosti (CJB) Trebinje otkrili su više počinitelja koji su tijekom ove i prošle godine na području Hercegovine krali bijelu tehniiku, kućne aparate i drugu robu iz poslovnih objekata i privatnih kuća.

Načelnik Sektora policije Siniša Laketa rekao je novinarima da je planski i kontinuirani rad policijskih službenika rezultirao rasvjetljavanjem 16 imovinskih kaznenih djela i to 11 na području grada Trebinja, po dva na području općina Gacko i Nevesinje, te jednog na području općine Bileća.

Zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela na području Trebinja, policija je jučer pretresla prostorije koje koristi dvadesetogodišnji Trebinjac M.P., te pronašla i oduzela više komada bijele tehnike, kućnih aparata i drugih kućnih potrepština.

Zapovjednik Policijske stanice Trebinje Veselin Milićević naveo je da će ova osoba, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, biti predata u nadležnost Okružnog tužiteljstva zbog osnovane sumnje da je počinila tri kaznena djela dvije teške krađe i jednu krađu.

Policija je ranije, zbog krađa u Gacku, uhitila Gačane D.V., M.B. i D.S. koji su osumnjičeni za provalu u jednu privatnu auto-praonicu.

U Bileći su kradljivci provaljivali u kuću odakle su odnijeli alat i druge predmete, a u Nevesinju je registrirana teška krađa drvnih sortimenata iz poduzeća "Botin" i krađa oružja iz privatnog automobila.

U CJB Trebinje ističu da je policija podnijela Okružnom tužiteljstvu ukupno devet izvještaja zbog krađa i teških krađa koje su počinjene posljednjih mjeseci u Hercegovini, te da je sva ukradena roba pronađena i da će biti vraćena vlasnicima.

"Počinitelji ovih kaznenih djela nisu bili međusobno povezani", napominju u trebinjskom CJB, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close