Nesreće

Tragedije po BiH: Po jedna mrtva osoba u Travniku, kod Živinica i kod Usore

Vijesti / Crna Kronika | 01. 01. 2015. u 15:41 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak u prijepodnevnim satima u središtu Travnika pronađeno je beživotno tijelo ženske osobe T. B. (1975.) na cesti pored zgrade zvane 'Parnjača' na adresi Šehida 3/a.

Prema neslužbenim izjavama svjedoka nesretna žena je pala sa zgrade, a očevid su izvršili službenici MUP-a i Tužiteljstva Srednjobosanske županije.

Mjesto događaja tijekom očevida osiguravali su pripadnici PS Travnik, a više detalja o ovom nesretnom događaju bit će poznato u narednim danima, prenosi 'Dnevni avaz'.

Senad Suljić (56) poginuo je, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena uslijed jake ekplozije kotla za centralno grijanje u Donjim Dubravama kod Živinica.

Nesreća se dogodila posljednjeg dana prošle godine oko 17 sati u kotlovnici Enise Bandović. Stradali Suljić je bio majstor za centralno grijanje. Prema riječima očevidaca, on je pokušao da popravi kvar na kotlu, koji je odjednom eksplodirao. Od jake detonacije jedan zid kotlane je potpuno uništen, a blokovi razbacani po nekoliko metara okolo.

Na mjestu nesreće vidljivi su i tragovi krvi. Stradali je imao ozljedu na leđima i bio je svjestan do dolaska Hitne pomoći Doma zdravlja Živinice. Međutim, od zadobivenih ozljeda i unutarnjeg krvarenja preminuo je u živiničkoj zdravstvenooj ustanovi. Očevid su obavili službenici Policijske uprave Živinice i dežurni županijski tužitelj tuzlanskog Županijskog tužiteljstva, koji je naložio istragu uzroka koji su doveli do ove nesreće, piše 'Avaz'.

Od posljedica prometne nesreće koja se dogodila na području općine Usora preminula je osoba M.P., rođena 1959. godine.

U nesreći su sudjelovali automobili Alfa romeo i Opel vectra, oba sa bosanskohercegovačkim registarskim oznakama, a nakon što je nastradala osoba, kod koje su prvo zabilježene lakše tjelesne ozljede, zadržana na opservaciji u tešanjskoj bolnici njeno zdravstveno stanje se iskompliciralo i podlegla je od ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close