Gračanica i Laktaši

Tragedije: Osmogodišnjak pregazio brata; Trogodišnjaka usmrtio Peugeot

Vijesti / Crna Kronika | 04. 05. 2015. u 12:51 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osamnaestomjesečno dijete podleglo je ozljedama koje je zadobilo u dvorištu obiteljske kuće u naselju Varoš kod Gračanice, rečeno je danas Srni u Županijskom tužiteljstvu Tuzlanske županije.

Do nesreće je došlo u nedjelju kada je osmogodišnji brat, stradalog dječaka, automobilom, koji se nalazio u dvorištu, krenuo unatrag.

Dijete je preminulo na putu do Doma zdravlja Gračanica. Istraga je u toku, prenosi Srna.

Trogodišnji dječak poginuo je na lokalnoj cesti u Bakincima kod Laktaša kada ga je udario automobil "Peugeot", kojim je upravljala osoba čiji su inicijali B.M. (24) iz Laktaša.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena petnaestogodišnja djevojčica, koja je bila pješak, te vozač "Peugeota", dok je lakše ozljede zadobio suvozač čiji su inicijali R.C. (38) iz Laktaša, priopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka za agenciju Srna.

Ozlijeđeni su privezeni u Univerzitetsku bolnicu - Kliničkog centra Banja Luka, gdje im je ukazana liječnička pomoć. Prometna nesreća dogodila se u nedjelju oko 19 sati na lokalnoj cesti Aleksandrovac - Bakinci u mjestu Bakinci.

Očevid su izvršili pripadnici Policijske stanice Laktaši, a o svemu je obaviješten dežurni tužitelj banjalučkog Okružnog tužiteljstva, koji je naložio poduzimanje istražnih mjera radi utvrđivanjA okolnosti prometne nesreće i odgovornosti sudionika.

 

Kopirati
Drag cursor here to close