Izravan sudar

Tragedija u Srbiji: U prometnoj nesreći poginule četiri osobe iz Srebrenice

Vijesti / Crna Kronika | 03. 10. 2016. u 18:26 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri osobe poginule su ponedjeljak navečer u teškoj prometnoj nesreći na zaobilaznoj cesti oko Loznice i Banje Koviljače, pišu Večernje novosti.

Među poginulima je i djevojčica stara dvije i pol godine. Jedna žena je izvađena iz olupine automobila i prebačena na urgentno odjeljenje Opće bolnice u Loznici, gdje se liječnici bore za njezin život.

Do nesreće je došlo kada je Golf bh. registracija, koji je išao iz smjera Loznice prema Malom Zvorniku, podletio pod kamion također bh. registarskih oznaka, koji je išao iz suprotnog smjera.

Kako neslužbeno saznaju Novosti, pretpostavlja se kako su nastradali i ozlijeđena žena iz Srebrenice. Identitet poginulih još nije ustanovljen, a tek treba da se otkrije kako je došlo do ove jezive tragedije.

Do sudara je došlo oko 17:20 sati u blizini graničnog prijelaza Trbušnica, navodi RTS.

Kako je potvrđeno iz Urgentne službe Opće bolnice u Loznici, pacijentica koja je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći na zaobilaznoj cesti, nedaleko od graničnog prijelaza Trbušnica, zbog teških ozljeda hitno je prebačena u Beograd, prenosi 'Blic'.

"Pacijentica rođena 1995. godine primljena je sa izuzetno teškim tjelesnim ozljedama u Urgentnu službu, a potom je odmah prebačena u jedinicu intenzivne njege. Tamo je reanimirana i u veoma teškom stanju transportirana u Urgentni centar u Beogradu", potvrdila je Dragana Vasiljević, PR Opće bolnice.

Kopirati
Drag cursor here to close