Jake morske struje

Tragedija u Albaniji: Utopili se otac i dva maloljetna sina

Tijela su trenutno u mrtvačnici Kavaja i očekuje se da će biti prevezena u mrtvačnicu u Drač na daljnje forenzičko vještačenje.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 07. 2023. u 19:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

50-godišnji otac i njegova dva maloljetna sina u dobi od 13 i 15 godina utopili su se na plaži Vile-Boštovo kod albanskog grada Kavaje. Kako javljaju albanski mediji, 13-godišnjaka su uhvatile jake morske struje, a otac i 15-godišnji brat su ga pokušali spasiti. Sva trojica su se utoplila.

ABC javlja da je obitelj iz Tirane. Tijela su trenutno u mrtvačnici Kavaja i očekuje se da će biti prevezena u mrtvačnicu u Drač na daljnje forenzičko vještačenje.

Portal piše da u ovom području nema obalne straže.

"U trenutku incidenta bilo je mnogo ljudi koji su pokušali pružiti prvu pomoć, ali bezuspješno. Na području gdje se ovaj incident dogodio nema čuvara plaže, spasilaca i obalne straže. Iz istraživanja koje je napravio ABC na morskoj liniji Drača, primijetili smo nedostatak osoblja, promatrača i obalne straže, što znači da smo prepušteni na milost i nemilost", rekla je novinarka koja se javila s mjesta tragedije, a prenosi Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close