Nesreća

Tragedija na auto utrci u Cetinju; Poginula jedna osoba

Vijesti / Crna Kronika | 12. 07. 2015. u 15:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Snimatelj iz Hrvatske poginuo je danas na Međunarodnoj brdskoj utrci na Cetinju, kada je vozač Ivan Kapa izgubio kontrolu nad vozilom i uletio u publiku, javili su crnogorski mediji.

Očevici su ispričali da se nesreća dogodila kada je Kapa, koji je vozio "Yugo" na ovoj auto-utrci, izletio sa staze na posljednjoj krivini pred ciljem i uletio među publiku.

Kapa je u udesu zadobio prijelom ruke i noge. U ovoj nesreći još tri osobe su ozlijeđene. Utrka, koja se danas vozila u čast nedavno preminulog Franje Kunčera, je prekinuta. Istraga je u tijeku.

Baranin Ranko Čejović (52) preminuo je od posljedica nesreće na Auto utrci Lovćen 2015-Memorijal "Franjo Kunčer" koja se danas održavala na Lovćenu, a vozač Ivan Kapa teško je ozlijeđen, prenose crnogorske Vijesti.

Nerseća se dogodila oko 13 sati kada je na Međunarodnoj brdskoj utrci na Cetinju vozač Ivan Kapa pred samim ciljem izgubio kontrolu nad vozilom i skrenuo u publiku, kazao je "Vijestima" jedan od očevidaca. Čejović je preminuo oko 15 sati.

 

Kopirati
Drag cursor here to close