Poledica

Tomislavgrad: U prometnoj nesreći ozlijeđeno šest policajaca

Vijesti / Crna Kronika | 03. 03. 2015. u 14:50 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak u 07:10 sati dogodila se prometna nezgoda s većom materijalnom štetom, dvije teže i četiri lakše ozlijeđene osobe na magistralnoj cesti Livno - Tomislavgrad u mjestu Stipanići, općina Tomislavgrad.

U nesreći su sudjelovali: A.P. rođen 1973. godine u Livnu, upravljajući motornim vozilom marke VW "Transporter" i H.B. rođen 1958. godine u Tomislavgradu, upravljajući motornim vozilom marke "Mercedes".

Vozač Mercedesa je tom prilikom zadobio teže tjelesne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislavgrad prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Kao suputnici u vozilu VW "Transporter" nalazili su se R. G,. rođen 1992. godine u Drvaru, tom prilikom zadobio je teže tjelesne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislavgrad prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu, a potom u KBC "Firule" u Splitu gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

U istom vozilu su bili M.K. rođen 1990. godine u Drvaru, S.S. rođen 1991. godine u Drvaru i J.K. rođen 1992. godine u Livnu, i oni su zadobili lakše tjelesne ozljede, te su nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislavgrad pušteni kući.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, a daljnji operativni rad je u tijeku, navedeno je iz MUP-a HBŽ.

Naime, svi sudionici prometne nezgode su djelatnici MUP-a Hercegbosanske županije a jedan od teže ozlijeđenih je načelnik sektora krim. policije MUP-a Hercegbosanske županije H.B., koji je u to vrijeme krenuo na posao u Livno. Ostali sudionici među kojima su i drugi teže ozlijeđeni su policajci iz Drvara koji su putovali službenim policijskim vozilom na jedan od stručnih seminara.

Kao uzrok prometne nezgode, neslužbeno se iz policijskih krugova spominje poledica na cesti.

Kopirati
Drag cursor here to close