Razbojnici u akciji

Tko nas čuva na ulicama Mostara: Starija žena napadnuta i opljačkana u sred grada

Objavljujemo pismo čitateljice koje smo dobili na redakcijsku mail adresu. U mailu se navode detalji današnjeg razbojničkog napada tri osobe na njezinu majku ''u sred Mostara''.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 08. 2022. u 22:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri mlađe osobe danas su oko 10:30 sati brutalno napale, opljačkale i teško ozlijedile sedamdeset devetogodišnju ženu koja je krenula je u trgovinu po namirnice.

Ovo nam u mailu otkriva čitateljica koja dodaje kako se razbojnički napad dogodio oko 100 metara od njezine kuće gdje su je napali. Dodaje kako je žena pala i zadobila prijelom ruke.

''Dvojica su čuvala stražu dok ju je treći napadao, uhvativši je za vrat kako bi se domogao ogrlice. Pokušao joj je uzeti i tašnu. Nitko nije čuo i nitko nije vidio što se dogodilo. Sve se odigralo u pet minuta, u sred bijela dana, u sred grada Mostara'', piše u mailu čitateljica.

Dodaje kako je žena nakon pretrpljene teške fizičke i psihičke boli primljena u SKB Mostar gdje su joj liječnici sanirali ozljede, dok su naknadno pripadnici policije uzeli kratku izjavu od nje i rekli joj da se javi u Krim policiju.

Na kraju maila čitateljica se pita tko, kada i na kakav način osigurava ulice grada Mostara?

Kopirati
Drag cursor here to close