Poznati detalji

Tko je pucao u Vrapčićima?

Vijesti / Crna Kronika | 19. 07. 2015. u 16:49 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati su detalji pucnjave koja se dogodila u prigradskom mostarskom naselju Vrapčići u subotu navečer. Prema riječima dežurnog tužitelja za Bljesak.info, počinitelj pucnjave je Omer Bećković (1967.) iz Vrapčića.

On je bio u društvu još četiri osobe pored akumulacijskog jezera Hidroelektrane Mostar, te je u jednom trenutku otišao do kuće koja se nalazi u blizini, odakle se vratio s puškom u ruci, te ja zapucao u smjeru četiri osobe.

Tri su osobe zadobile ozljede donjih ekstremiteta, a liječnici su ozljede okarakterizirali kao lakše. Nedugo poslije incidenta Bećković je priveden u službene policijske prostorije, odakle je tijekom nedjelje predat u nadležnost tužiteljstva.

Prema riječima tužitelja ovaj se incident karakterizira kao kazneno djelo 'Ubojstvo u pokušaju', te će vjerojatno biti predložena mjera pritvora za počinitelja incidenta.

U pucnjavi su ozlijeđeni A.B., F.P., M.S. i O.M. Tijekom nedjelje izvršen je pretres kuće u kojoj boravi Bećković, i u istoj je pronađeno i izuzeto nekoliko komada oružja (snajper, puška, te nekoliko bombi), potvrđeno je iz tužiteljstva za Bljesak.info.

Podsjetit ćemo da se pucnjava dogodila u subotu nešto prije 22 sata, nedaleko od HE Mostar, gdje inače tijekom noćnih sati dolazi veliki broj mladih ljudi kako bi se družili uz piće. Ovom prilikom ranjene su tri osobe, dok je privedena jedna. Očevid su tijekom jutarnjih sati obavili službenici Odjela kriminalističke policije PU Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close