Sudar Audija

Težak sudar u Sutini, jedno od vozila završilo na krovu

Vijesti / Crna Kronika | 23. 03. 2015. u 23:02 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak oko 20 sati na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Sutina, sjeverno od Mostara dogodila se teža prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva Audija - A6 i 80 i u kojoj je jedna osoba zadobila lakše ozljede.

Kako se moglo vidjeti na mjestu nesreće, Audi 80 je završio izvan kolnika na jednoj strani ceste s oštećenjem prednje lijeve strane, a kotač mu je otpao i završio 50-tak metara dalje.

Audi A6 je također završio izvan kolnika, ali s druge strane ceste, na travnjaku gradskog groblja Sutina. Prilikom izlijetanja s ceste, ovaj Audi je 'pokupio' i prometni znak, koji je iščupan s betonskim postoljem i odbačen 30-tak metara dalje.Na kraju je Audi A6 nakon izlijetanja s magistrale završio na krovu oko pedeset metara dalje.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. Na oba Audija nastala je velika materijalna šteta.

Za vrijeme vršenja očevida promet na M-17 je obustavljen, a vozila su preusmjeravana preko parkinga groblja u Sutini. Očevid su obavili službenici PU Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close